Kako izgleda tuširanje na najvećem kruzeru ikada? Snimak u sekundi postao viralan, da li je realno, ni patuljci...
Da li je ovo realno?, Foto: Printscreen / Tik Tok / bryanjamescruises

VIDEO

Kako izgleda tuširanje na najvećem kruzeru ikada? Snimak u sekundi postao viralan, da li je realno, ni patuljci...

"Utopia of the Seas" je drugi najveći kruzer na svetu po veličini

Objavljeno:

"Utopia of the Seas" firme Royal Caribbean drugi je najveći kruzer na svetu po veličini, a u petak, 19. jula, prvi put će zaploviti morem. Prostrani kruzer ima kapacitet za 5.668 turista i na njemu radi 2.200 radnika, koji se već mesecima pripremaju kako bi sve bilo spremno za putnike, a među njima je i muzičar Brajan Džejms.

Brajan i njegov kolega Džef svojim pratiocima na TikToku i YouTubeu redovno pokazuju kako izgleda unutrašnjost jednog od najvećih kruzera na sveta, a nedavno je pokazao kako izgleda tuširanje u kabini.

Nakon što je pokazao kako istovremeno može dotaći zidove svoje kabine dok leži u krevetu, pokazao je kako izgleda zajedničko kupatilo, koje deli sa kolegama. U kupatilu se nalazi skučena tuš-kabina, koja je prizor iz noćne more za visoke ljude.

"Ovo bi me potpuno izludelo"

Džef, koji je visok skoro dva metra, pokazao je kako izgleda tuširanje, a mnoge je nasmejala činjenica da se tuš nalazi ispod njegove glave te se mora sagnuti kako bi pokvasio glavu.

"Ovo bi me potpuno izludelo", komentarisao je jedan pratilac, a drugi se nadovezao: "Radio sam kao muzičar na kruzerima i imali smo mnogo više mesta na starim brodovima. Mogao sam da ustanem i obučem se, imao sam vlastito kupatilo. Neću više raditi na kruzerima."

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.